Online Mutfak Atölyesi
19 EYLÜL 2020
10.00-12.30
Nüget İLGÜN
Toprak Mikrobiyotası
∞ Doktorluktan Toprağa Bir Geçiş Hikayesi
∞ Toprak Besin Ağı, Toprak Mikrobiyotası Bize Ne Verir?
∞ Ata Tohumdan Günümüze 2n14’den 2n42 Kromozoma Nasıl Geldik?
∞ Can Boğazdan Gelir mi? Gider mi? (Bir Olgu Öyküsü: Av. Serap Baypınar)
13.30-15.30
Samim SANER
Topraktan Tabağa Gıda Güvenliği
Meltem YALINAY
Fonksiyonel Gıdalar,
Probiyotik İçeren Gıdalar?
Efsane mi Gerçek mi?
20 EYLÜL 2020
10.00-11.15 Hasan İNSEL
Mayr Metodu ile Sindirim Sanatı
11.15-12.30 Meltem YALINAY
Taş Devrinden Günümüze Bağırsak Mikrobiyotası: Yediklerimiz İlaç mı? Zehir mi?
13.30-17.00
Meltem YALINAY Moderatörlüğünde
Nüget İLGÜN
Doktor Gözüyle "Ekşi Maya"
Yeşim TEMEL ÖZCAN
Sağlıklı Beslenme Tabağı
Orçun KÜRÜM
Sporcu Beslenme Tabağı
*Etkinlik ücretlidir. Bilgi ve kayıt için +90 539 937 75 35 ya da www.guvenakademi.com websitesinden üye olarak, katılım sağlayabilirsiniz.
Periyodik olarak haber bültenimizi size ulaştıralım.
Nesilden nesile hayat bize GÜVEN diyor.